Levi Parinussa

Ondernemer, met een idee.. leest u mee?
Wie is Levi?

Hoi!


Mijn naam is Levi en samen met mijn huisgenoot (niet de man op de foto, das m'n vader haha) hebben we een nieuw initiatief voor De Weteringbuurt! We willen De Poffert (Vijzelgracht 51) en de "winkel zonder naam" (in de oude slagerij van Rodrigues Vijzelgracht 20) openen! Hier bakken we gezonde poffertjes, wentelteefjes en verkopen we 100% natuurlijke producten die niet in de supermarkt te vinden zijn.


Het verschil tussen de twee zaken is dat De Poffert voor een ieder vindbaar is en de "winkel zonder naam" alleen voor buurtbewoners. Deze tweede winkel kent geen online omgeving waardoor het beschermde plek wordt voor u. Onze buurtwinkel gaat fungeren als een verlengstuk vanuit de gemeente om maatschappelijke of commercieel idealistische initiatieven te starten in De Weteringbuurt. 


Daarom doen we ook beroep op u! Heeft u een goed idee? Zou u graag iets willen verkopen of een training willen geven? Dan delen wij onze buurtwinkel graag met u. Onderaan vindt u onze contactgegevens.


Ons persoonlijke doel is om bewoners uit het stadscentrum directe meerwaarde te laten ervaren van bezoekers zodat de optiek richting hen verandert. Dit betekent concreet dat we, dankzij de winst die we halen uit onze ambacht, de natuurlijke producten voordelig kunnen verkopen. Zo houden we de traditionele buurtwinkel in leven & geven we u als buurtbewoner een voordelig alternatief naast de supermarkt!


Tot slot hebben we de afgelopen tijd De Buurtbank geinitieerd bij u. We zijn De Weteringbuurt ingegaan om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen om een woonkamer op straat te realiseren (boven De Vijzelgarage) die verbindt en het onderlinge gesprek op gang brengt. 


Nu is het moment gekomen om onze plannen te presenteren aan de gemeente. Via dit platform houden we u hierover op de hoogte. Heeft u vragen of wil u meedenken? Neem dan gerust contact op, we doen dit samen!


Vriendelijke groet,


Daniel en Levi


06 57 93 33 53