Organisatie

De Studietuin

Non-profit, Onderwijsinstellling

Derde Weteringdwarsstraat 30-32
1017 TC Amsterdam Centrum


Het team van De Studietuin bestaat uit meer dan 30 docenten en begeleiders, die op meer dan 20 locaties door Nederland, waaronder ook scholen en bibliotheken, leerlingen ondersteunen. Deze begeleiders worden aangestuurd door ons management team dat er op toeziet dat de hoge kwaliteit altijd gehandhaafd blijft. Ongeacht de locatie of de dienst, bij De Studietuin krijgt uw kind altijd individuele begeleiding op maat.


Op het gebied van concentratievermogen, geheugencapaciteit, interesses en temperament zijn kinderen stuk voor stuk verschillend. Ook op school presteren leerlingen allemaal anders. De één wil leren en goede cijfers halen, de ander heeft hier moeite mee. Alle kinderen zijn van nature leergierig, zolang ze zich maar succesvol voelen en op de juiste wijze gemotiveerd worden.


Het doorlopen van de schooltijd gaat vaak niet vanzelf. Desondanks is het eindniveau zeer belangrijk voor de verdere toekomst van de leerling. Om de leerlingen tot een zo goed mogelijk eindresultaat te brengen heeft De Studietuin een team samengesteld van enthousiaste begeleiders met specifieke vakkennis en ervaring in het onderwijs. Zo kunnen wij iedere leerling persoonlijke studiehulp van hoge kwaliteit bieden. Dat doen we nu al voor het tiende jaar, met steeds zeer gunstige resultaten. Hoge cito-scores en middelbare scholieren die (soms tegen de verwachting in toch) met ruime cijfers overgaan.


Daar is De Studietuin goed in. Door een nauwe samenwerking met alle betrokkenen proberen we de schooltijd voor ieder van onze leerlingen zo goed en zo snel mogelijk te laten verlopen.


 

Deel dit: