Bericht

Gezocht: IT beheerder WeteringVerbetering / Weteringbuurt.nl

Geplaatst op 26 februari 2020, 10:50 uur

Mijn vriendin Talita en ik worden, toch wel met pijn in het hart, gedwongen onze mooie woning in de Weteringbuurt in te wisselen voor een woning in een andere wijk van Amsterdam. Daarom zal ik ook mijn taken als IT beheerder van Wetering Verbetering, en daarmee Weteringbuurt.nl, gaan afbouwen en uiteindelijk helemaal neerleggen. Daarom is Wetering Verbetering nu op zoek naar een nieuwe IT beheerder!

Het kost allemaal niet heel veel tijd, maar de volgende werkzaamheden vallen eronder:

  • Wekelijks versturen automatisch gegenereerde nieuwsbrief (uiteindelijk zal ook het versturen zelf waarschijnlijk wel geautomatiseerd worden)
  • Mailboxen it@weteringbuurt.nl en weteringve@weteringverbetering.nl in de gaten houden en reageren op mails (niet veel, hooguit 2 per maand ofzo)
  • Optioneel: omdat wij Weteringbuurt.nl samen met andere buurtverenigingen ontwikkelen binnen de cooperatie Gebiedonline, vinden er één keer in de twee maanden ongeveer een coöperatieoverleg plaats waarin verbeteringen aan de website besproken en bepaald worden. Bij interesse kan hierbij aangehaakt worden, maar is niet verplicht (al heb je dan minder inspraak op hoe de site ontwikkelt wordt natuurlijk).
  • Soms zullen er voor genoemde verbeteringen/aanpassingen aan de website acties vanuit de IT-beheerder verwacht worden, maar dit kost nooit veel tijd en er is altijd hulp vanuit de coöperatie beschikbaar.

Kortom, lijkt het je leuk om hier mee bezig te zijn? Stuur dan een berichtje naar it@weteringbuurt.nl of communicatie@weteringverbetering.nl en dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Deel dit: