Bericht

Zwerver zwaar gedupeerd door POSTNL

Geplaatst op 20 mei 2020, 13:41 uur

Heb je geen 'echt' postadres en laat je een keer naar een heus adres je post als zwerver sturen.. dan kan het nog fout gaan in Nederland!

Rob Bril, een bekende zwerver in Amsterdam, had zoveel problemen met zijn telefoon dat hij ‘geen contact meer met de buitenwereld had'.

Een oproep via zijn maatschappelijk werker , werd op Facebook gezet en zorgde gelijk voor een 2e hands exemplaar iPhone 5. En die werd van buiten Amsterdam met de post verstuurd naar onze buurt de Weteringbuurt. Net op het moment dat de Post kwam was de betreffende ontvanger net niet aanwezig. Alle andere momenten wel.. 

Vervolgens zou het pakje naar Winter op de Lijnbaansgracht gaan(terwijl om de hoek ook ene Winter zit..). En vanaf vrijdag daar op te halen zijn.. vrijdag geen pakketje aangekomen, zaterdag geen pakketje aangekomen, maandag geen pakketje aangekomen en nu op dinsdag is het verhaal;

"De bezorger zou zonder scan post hebben bezorgd en daardoor is het in hetsysteem daarna fout gegaan…” Pakketje weg(en diverse andere pakketen ook begrepen wij bij navraag!)

Maar ondertussen is een zwerver in deze toch al moeilijke tijden met ’niet naar buiten gaan..’  zwaar gedupeerd zijn nieuwe iPhone is spoorloos! 

 

Track & trace code
3SKABA45460429. en thuiscoede KG4697008


-wordt vervolgd-!


Foto; Met dank aan Rob Bril

 

Illustration
 
Deel dit: