Bericht

Geef uw mening!

Geplaatst op 21 maart 2022, 23:34 uur

De gemeente gaat het Weteringcircuit stap voor stap ombouwen naar het Weteringpark. Ze begint met het vernieuwen van het Tweede Weteringplantsoen. Om tot een voorlopig ontwerp te komen van het stadspark, wil de gemeente uw mening als direct omwonende of betrokkene horen. U kunt tot en met 31 maart uw mening doorgeven.
 
In het Tweede Weteringplantsoen zit de speeltuin UJ Klaren, het gebouw van de buitenschoolse opvang en voorschool, meerdere kunstobjecten en het oorlogsmonument van Van Randwijk. Op basis van de uitkomsten van de participatie van afgelopen zomer, zijn er nu 2 ontwerpvarianten gemaakt waaruit u kunt kiezen.  
 
Welke locatie en ingang van het gebouw spreekt u het meeste aan en waarom? Wat vindt u van een locatie voor een kopje koffie of thee in het gebouw?  Ook wil de gemeente graag horen van u op welke wijze het Van Randwijk monument het beste kan worden ingepast in beide varianten. Bekijk ook de toelichting en aandachtspunten van Wetering Verbetering en Wetering Groen bij de twee ontwerpvarianten.

Op amsterdam.nl/weteringpark kunt u uiterlijk 31 maart uw mening en opmerkingen aan de gemeente doorgeven. Op basis van uw reacties wordt 1 voorlopig ontwerp uitgewerkt. Het is dus belangrijk om uw mening uit te spreken!

 

Deel dit: