Bericht

Wijkcentrum d'Oude Stadt met nog meer activiteiten; Kom langs!

Geplaatst op 4 augustus 2022, 08:46 uur
Illustration

In de buurt zullen op de Kerkstraat 123 in Wijkcentrum d'Oude Stadt steeds op 2 donderdagen, 2e en 4e van de maand,  in de maand extra activiteiten zijn. Een avond een thema-avond, andere avond filmpjes over Amsterdam en Centrum door en voor en van bewoners. Het start steeds om 20.00uur. Heeft u een filmpje dat u wilt delen, heeft u een onderwerp dat u wilt bespreken kom langs.

Op woensdagmiddag ben ik als wijkraadslid zelf als vrijwilliger aanwezig om u meer wegwijs te maken. Wist u dat daar vele buurtkrantjes, kranten en meer liggen en dat u ook langs kunt komen voor een kop koffie en om even er een stukje 'uit' te zijn! Welkom! Zie ook de zaalagenda van het wijkcentrum op de site.

Wijkcentrum d'Oude Stadt, een gelegenheid voor en door centrumbewoners om elkaar te leren kennen, dingen samen te doen, vragen over gemeentelijke probematiek te bespreken en meer. 

We zoeken nog vrijwilligers voor een dagdeel of meer per maand om nog vaker open te kunnen zijn. Maar kom langs en op 24 september a.s. is het burendag dag zijn we open van 11.00-15.59 uur!

Deel dit: