Bericht

Even kunst snuiven bij Kunst10daagse Bergen(aan Zee)

Geplaatst op 26 oktober 2022, 09:13 uur
Illustration

Ja, na al dat geklop en geboor in onze buurt is een beetje frisse lucht ook een idee; een middagje naar Bergen aan Zee?! Daar heb ik als buurtgenoot iets neergezet. Er is nu zowel in het dorp Bergen(binnen) en Bergen aan Zee de jaarlijkse kunst10daagse bezig. Een onderdeel daarvan is Artists aan Zee VI, jawel de 6e keer dat we meedoen!

Met mijn team hebben wij een mooie expositie met werk van meer dan 20 kunstenaars in Hotel Meyer in Bergen aan Zee neergezet. De opening werd gedaan door dichter Elly de Waard. Deze week is onze expositie elke dag van 11.01 tot 17.01 uur open en op donderdag en vrijdag zdelfs tot 19.01 uur. Adres Rijd naar Bergen aan Zee en tegenover het beroemde Zee-aquarium zit Hotel Meyer!

Dus bent u even aan ontspanning toe; doen (er gaat ook. een trein naar alkmaar en een bus naar Bergen Binnen, met een busje daar naar Bergen aan zeeIallemaal vrijwilligers) dat voor de deur stopt in Bergen aan Zee).

 

Groet gonny van oudenallen

mede namens ons Artists aan Zee team VI

(Henriette Doeve-Mensink, Anja Swart, Myra Winter en designer Mike Harris(UK)

 

 

Kunstenaars: Gerda van Bockxmeer, Maja Boot(Kring-lid), Maikel Deekman(jong Arti-lid), Annette Duburg(Larense Kunstkring), Maryam Erfani, Francisca Henneman, Kien Hertoghs, Dirk Jan Jager(Arti-lid), Meta Joanknecht, Magdalena Jesionek, Anke LabrieArti-lid), Vivian Mac Gillavry(jong Arti-lid), Natalia Polischuk, Mark van Praagh(Amsterdam), Marja van Putten, Olga Schnitker(Buurtgenoot), Edwin Smet, Noor van Spaendonck, Sylvia Stakenburg, Clare van Stolk(Amsterdam), Philine van der Vegte(Arti-lid), Marja Verhage en Rosita van Wingerden(Haarlemse Kunstkring).

 

Deel dit: