Bericht

Reparatie en vervanging boomverlichting

Geplaatst op 20 maart 2023, 13:14 uur
Illustration

Beste allen,

Deze week (20 maart tot en met 24 maart) wordt gestart met het repareren en vervangen van de boomverlichting aan de Spiegelgracht.

De eerste dagen wordt aan de oneven kant gewerkt. Dit zal naar verwachting een minimum aanoverlast opleveren omdat dit vanaf de stoep en een kraanwagen gedaan wordt. Ook is de Museumbrug dicht waardoor er veel minder verkeer over de Spiegelgracht komt.
Er is wel een verkeersregelaar ingezet om bezoekers op de werkzaamheden te wijzen.

Donderdag en vrijdag en eventueel maandag 27 maart, wordt aan de even kant van de Spiegelgracht gewerkt. Hier moeten we helaas de straat tussen 08.30 uur en 16.00 uur stremmen en is er een omleidingroute van kracht. Ook hier is een verkeersregelaar aanwezig om alles in goede banen te leiden. 

Na de werkzaamheden is de Spiegelgracht weer voor de komende jaren voorzien van sfeerverlichting!
Overigens wordt de boomverlichting boomvriendelijk aangebracht, ieder jaar gecontroleerd en bijgewerkt waar nodig. De nieuwe verlichting is nog energiezuiniger dan de vorige, er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste generatie LED-verlichting. 

Als er vragen zijn , laat het ons weten en neem contact op met de straatmanager John Schraven, 06-53403003 of secretariaat@spiegelkwartier.nl

 

 

Deel dit: