Bericht

5 mei bevrijdingsmaaltijd in onze buurt

Geplaatst op 22 april 2023, 15:42 uur
Illustration

Op vrijdag 5 mei tussen 17:00 en 19:30 uur organiseert Wetering Verbetering in samenwerking met Wijkcentrum d'Oude Stadt en Turkse Arbeidersvereniging Nederland een vrijheidsdiner.


In het midden van het Weteringparkje/Eerste Weteringplantsoen t/o de natuurwinkel, wordt een rustpunt van vrede gecreëerd om verhalen en gedachten van elkaar over vrijheid, omlijst door muziek en poëzie te beluisteren, te bespreken. Neem je een eigen stoeltje mee: we ontmoeten we elkaar onder het genot van een heerlijke vegetarische maaltijdsoep en brood en ander lekkers.
Deze happening is een klein lentediner op een grasveld in onze/deze buurt (er wordt gelezen, geluisterd, nagedacht, gediscussieerd, met elkaar in gesprek gegaan).
Tijdens het gesprek worden wij als buurtbewoners geprikkeld door kleine interventies en voordrachten. Het defitinieve programma volgt. De uitkomst van de ontmoeting laten we los, behalve dan dat U met een gevulde maag en een gevuld hart met vredesgedachte huiswaarts gaat!
De Vrijheidshappening kost € 6,50 en is inclusief programma, maaltijd en een drankje.
Vooraf reserveren is verplicht, men krijgt een rekeningnr dan doorgestuurd en dit kan via dit mailadres: Er is ruimte voor ongeveer 80 deelnemers


Wanneer: Vrijdag 5 mei. Inloop vanaf 16:30 uur, Start programma 17:00 uur. Neem een eigen inklapstoeltje mee! En wie die middag wil helpen; meldt je aan!
020-6382205. wijkcentrum@oudestadt.nl.


Waar: 1e Weteringplantsoen het hekje door en aan het eind van het paadje zie je ‘ons’ allen.
Bij slecht weer: binnen in het societeitsgebouw Eerste Weteringplantsoen 2C, Amsterdam HTIB, Turkse Arbeidsvereniging
 

Deel dit: