Bericht

ARTSPACE HAWRI DRADEN VAN VERBINDING

Geplaatst op 20 april 2024, 14:02 uur
Illustration

 

 

HAWRI DRADEN VAN VERBINDING

15 APR 2024 t/m 26 APR 2024 ARTSPACE Arti op het Rokin 112

U kunt er ook heerlijk een kopje koffie drinken en/of lunchen tot 17.00uur zonder lidmaatschap ook welkom(Leden krijgen korting).

Als het ergens over gaat in deze tijd, dan is het wel verbinding tussen mensen en culturen. Er ontstond een band tussen de Koerdisch/Nederlandse kunstenares Fatima Barznge en fotografe en reisauteur Yvonne van der Bijl door het door Yvonne in eigen beheer uitgegeven boek: ‘Reizen in Zuid (Iraaks) Koerdistan’. Het is de eerste reis-en cultuurgids over deze mooie en interessante regio.

De expositie Hawri in de Art Space van 15 t/m 26 april laat kunstwerken van Fatima en van Yvonne zien die dit thema uitstralen. Laat je betoverenWoensdag 24 april van 19.30 – 21.00 uur: Boekpresentatie ‘Reizen in Zuid (Iraaks) Koerdistan door Yvonne en Fatima die vertelt over haar werk. Graag voor beide gelegenheden even aanmelden in verband met de beperkte ruimte en de catering via yvonbij@ hotmail.com.

U bent van harte welkom!

ArtSpace: Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12.00 – 17.00 uur ( na 17.00 uur voor leden)
De ArtSpace bevindt zich op de begane grond tegenover de bar.

 

en in de societeit aan de wanden het werk van de nieuwste 'Sprouts', jonge kunstenaars die uitgekozen zijn om een jongtalent lidmaatschap te krijgen van Arti et Amicitiae. En boven in de zalen de Nieuwe ledententoonstelling 2024, daar betaalt u 5 euro(o.a. voor dakreparatie). 

Deel dit: