Activiteit

Eerste bijeenkomst Kring Kostpleintje

dinsdag 4 april 2017 , 20:00 - 22:00 uur

Op 16 maart was de aftrap van het nieuwe experiment met lokale democratie in de Weteringbuurt. Komende week besteedt ook Het Parool aandacht aan het experiment, dat uniek is in Amsterdam.

Meer dan tien mensen hebben zich aangemeld voor de kring Kostpleintje: zij willen actief meedenken en meebeslissen over de toekomst van dit pleintje, met behulp van de sociocratische methode (zie onder Projecten).

U kunt zich hierbij nog steeds aansluiten! De volgende bijeenkomst is op 4 april om 20 uur in HTIB, Eerste Weteringplantsoen 2C. Op de bijeenkomst bespreken we nogmaals kort hoe een en ander in zijn werk gaat, en we gaan meteen aan de slag!

Wilt u zich alsnog aanmelden voor de kring Kostpleintje of wilt u op de hoogte blijven van dit experiment met lokale democratie, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar info@weteringbuurt.nl en zet erbij: 'kring Kostpleintje' of 'experiment Weteringbuurt'.

Met vragen kunt u terecht bij de projectleider van het experiment, Gijsbert van de Lagemaat, g.van.de.lagemaat@amsterdam.nl,  06 147 99 237.

Locatie
Eerste Weteringplantsoen 2C
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: