Activiteit

OPROEP: Komt u onze wijkraad versterken? Verkiezingen op 5 november a.s.

donderdag 25 oktober 2018 , 13:00 uur

Beste bewoners,

Maandag 5 november (inloop 19:30 uur) is de verkiezing van de Wijkraad. Wij roepen bewoners op om zich kandidaat te stellen voor wijkraadslid.

d’Oude Stadt faciliteert bewoners die zich inzetten voor het woon- en leefklimaat in hun buurt. Sinds 2014 wordt d’Oude Stadt geheel gedragen en bestuurd door vrijwilligers.

Wijkraad
De wijkraad is het bestuur van het wijkcentrum d'Oude Stadt. De wijkraad wordt gevormd door maximaal 21 wijkraadsleden uit de 7 buurten van het wijkcentrum (zie het kaartje hieronder). Per buurt kunnen er 3 wijkraadsleden gekozen worden. Het kiezen gebeurt door bewoners uit de buurt waar de kandidaten wonen.

Gezocht kandidaten
Voor de wijkraad zoekt d’Oude Stadt bewoners die van hun buurt en de stad houden, die samen met bewoners in andere buurten mee willen helpen de leefbaarheid in de stad in stand te houden en te verbeteren. In samenwerking met andere bewonersorganisaties en de gemeente, en met een positieve kritische blik. Betrokkenheid bij of lidmaatschap van buurtverenigingen of stadsdorpen zijn geen beletsel, integendeel.

Aanmelden
Wilt u deel uitmaken van de wijkraad van d'Oude Stadt? Stel u verkiesbaar en meld u aan via het formulier. Bewoners die op hun buurtkandidaat op 5 november willen stemmen, vragen wij om zich aan te melden met een (ander) formulier.

Meer informatie en de aanmeldformulieren vindt u hier. Voor vragen kunt u terecht bij wijkcentrum@oudestadt.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van d'Oude Stadt

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: