Activiteit

Rondleiding bij winter Salon 2019 in Arti et Amicitiae

donderdag 17 januari 2019 , 18:00 - 20:55 uur

Ikzelf, gonny van oudenallen, buurtgenoot, en Arti-kunstlievend lid, ondersteuner van vriendenkunstenaars, ben er met mijn collega-vrijwilliger op donderdag 17 januari as van 18:00-20:59uur (gratis entree) en geef u, als u dat leuk vindt met mijn collega een rondleiding(of u kunt alleen rondlopen); werken van Barbara Broekman, Sylvia Willink, Harald Schole, Anke Labrie, Friso Witteveen, Julia Winter, Anita Mizrahi, Angeliek Ververs en werk van vele anderen (ruim 200 stuks)kunstenaars, zie ook de website van Arti et Amicitiae, waar: Rokin 112, naast de metrohalte.

Vele kunstenaars uit Amsterdam en centrum exposeren mee bij de jaarlijkse Salon van Arti et Amicitiae de oudste kunstenaarsvereniging van Nederland, nu in wintertijd. U kunt elke dag tussen 12:00-18:00uur langkomen, lunchen kan en tot 17:00uur is het open voor kunstliefhebbers, beneden een expositie van een collectioneur en als u naar de zalen boven gaat en geen lid bent kost het u 3 euro (zie het als bijdrage voor het antieke dak dat vernieuwd moet worden).

Nieuw is dat men van dinsdag t/ vrijdag van 18;00-21;00uur gratis de zalen van de Salon met veel recent werk kunt bezoeken. Misschien bent u zelf lid, kom langs neem buren mee! Of neemt U zelf een Arti-vriend of vriendin mee, of kom alleen, andere Arti-leden zijn er als vrijwilligers en kunnen u iets vertellen over de kunst en de kunstenaars en Arti...  

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: