Bericht

parkeergarage en veiligheidscheck afwachten !

Geplaatst op 8 november 2023, 13:11 uur
Illustration

Het kan iedereen gebeuren, je parkeert je auto en je loopt te snel weg bij het lifthuisje Parkeergarage Vijzelgracht. Wacht tot de veiligheidscheck is gedaan!

Want de gemeente is helaas een traag orgaan dus vanaf gisteravond staat er tot nu 13.00uur een auto 'vast' in een lifthuisje. Alleen de eigenaar mag iets oplossen. De politie belt niet even de eigenaar, verwijst naar de gemeente, de garage beheerder mag niet zelf bellen(geen nrs), heeft de gemeente geinformeerd en de gemeente is ......te traag.

Deze week werd in de Wijkraad in ons wijkcentrum klachten van bewoners gemeld: dat er zijn 10-26 minuten vertraging geregistreerd is bij ophalen auto's. Nu weer vertraging doordat een lifthuisje dat niet gebruikt kan worden.

En dat terwijl de gemeente de ruimte op straat wil vrijhouden. Kortom: Stadsdeel en bestuur doe hier iets aan; geef de telefoonlijst behorend bij een auto aan de beheerder, zodat er adequaat kan worden opgetreden! Een foutje kan gemaakt worden, maar die wordt groter als de mogelijke 270 gebruikers en familie er last van hebben..!

Deel dit: