Organisatie

Buurtvereniging Wetering Verbetering

Vereniging / club

Meld u aan via dit aanmeldformulier. Alvast dank! 


Buurtvereniging Wetering Verbetering (WeVe) is de vereniging voor de bewoners van de Weteringbuurt in de Zuidelijke Binnenstad van Amsterdam. WeVe heeft als doel de leefbaarheid van de buurt te bevorderen. Zij doet dat samen met de bewoners, die met steun van WeVe hun eigen initiatieven kunnen ontwikkelen en tot bloei kunnen brengen. In de loop der jaren hebben al zeer vele initiatiefgroepen het licht gezien. Samen gaan we voor een mooie, fijne, gezellige en leefbare buurt.


WeVe ondersteunt de initiatieven waar mogelijk, initieert soms, en coördineert waar nodig. Dat is veel werk voor een bestuur van louter vrijwilligers. Medewerking van actieve, betrokken buurtbewoners wordt dan ook toegejuicht. Meld je dus aan bij een van de bestuursleden als je je voor de buurt wilt inzetten. Of doe gewoon mee in een van de verschillende initiatieven en clubs.


Het bestuur kent de volgende rollen als volgt ingevuld:



  • Voorzitter - Hendrik Kapteijn tot 31-12-2023

  • Secretaris - Gonny van Oudenallen

  • Penningmeester - Jos Ruijs

  • Projecten/activiteiten - Henk van Emmerik


WeVe besteedt veel tijd en aandacht aan het verbeteren van de samenwerking met het Stads(deel)bestuur, met als doel: zoveel mogelijk zeggenschap in de eigen leefomgeving voor alle bewoners van de Weteringbuurt.


De communicatie in de Weteringbuurt zal vanaf heden (herfst 2016) voornamelijk verlopen via deze pagina’s. Gebruik ze veel en goed!


 


Nieuw!  Bekijk ook ons Instagram-account met mooi beeldmateriaal van onze buurt. Klik snel hier om het te bekijken!

Deel dit:
Standaardlocatie
Personen verbonden aan Buurtvereniging Wetering Verbetering
Projecten van Buurtvereniging Wetering Verbetering
Activiteiten in het verleden
61 berichten van Buurtvereniging Wetering Verbetering