organisatie

ZorgMies Amsterdam-Amstelveen

Onderneming, Zorginstelling

ZorgMies biedt ondersteuning aan jong en oud, door één vast contactpersoon. Het gaat hier om samen boodschappen doen en koken, het begeleiden naar een ziekenhuisbezoek of gewoon een gezellig praatje. Vaak zijn wij een aanvulling op de reguliere thuiszorg en de kosten kunnen veelal betaald worden uit een persoonsgebonden budget als er dementie is geconstateerd of als een familielid langdurige zorg nodig heeft.


 
Persoonlijk contact
Dat persoonlijke contact met mensen - en écht iets kunnen betekenen voor iemand - daar doen wij het voor. Hoe belangrijk goede zorg en aandacht is, weten wij uit eigen ervaring bij onze moeders, beide gediagnosticeerd met dementie”, leggen Annebel en Marrit uit. Wij zochten aanvullende zorg zoals wij het zelf ook willen geven aan onze moeders. Dat betekent écht de tijd nemen. In ons werk zijn verbinding en organiseren altijd belangrijke aspecten geweest.” “Iets kunnen betekenen voor een ander, dat was wat wij misten”. ZorgMies maakt het leven leuker
Nederland telt 2,9 miljoen mensen van 65 jaar en ouder. Meer dan de helft van hen is alleenstaand en vaak eenzaam. “Niemand hoeft eenzaam te zijn”, is de overtuiging van ZorgMies. “Er zijn genoeg mensen die het heerlijk vinden om ouderen een leuke dag te bezorgen. Er moet een klik zijn, een gevoel van vriendschap. Hier zorgen wij voor doordat wij voor iedere cliënt een perfecte match zoeken. Onze mantelzorgondersteuners hebben levenservaring, inlevingsvermogen en bieden een luisterend oor. Zo maakt de ZorgMies het leven voor heel veel ouderen, net wat leuker!


Over ZorgMies
ZorgMies Amsterdam-Amstelveen is een nieuwe vestiging van ZorgMies Nederland, een landelijke organisatie met ruim 40 vestigingen, gespecialiseerd in particuliere mantelzorgondersteuning. ZorgMies wil ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. “Denken in oplossingen en niet in problemen” is onze filosofie.
Meer informatie?

Simone Born, Marrit Akkerman en Annebel Wegdam
Telefoon:  020 – 22 59 411
E-mail: amsterdam-amstelveen@zorgmies.nl
Site:www.zorgmies.nl

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van ZorgMies Amsterdam-Amstelveen