Project
Idee

Casco- en/of Funderingsonderzoek panden Weteringschans

Geplaatst op 2 december 2018, 21:03 uur

Sinds eind 2017 schijnt de Gemeente Amsterdam diverse eigenaren te hebben aangeschreven op de Weteringschans (141 t/m 145 zeker) om een Casco- en/of Funderingsonderzoek (CFO) te laten doen. Bij een andere bewoner/eigenaar heet het slechts een "Casco-onderzoek". Het interessante is dat de brieven in 2018 geschreven een must zouden inhouden, het "moeten" meedoen aan het onderzoek. Bewoners zijn verbaasd over het woord "moeten'. En nergens de reden kunnen ontdekken, behalve, dat het misschien zou kunnen zijn dat het brandonveilig is etc. en dit onderzoek zou dit inzichtelijk kunnen maken....

Toelichting

Nu schijnt er al vanaf het begin van de aanleg van de NZ-lijn overal camera's/signalerings"spijkers" te hebben gestaan op de Weteringschans, om de verzakkingen etc. in de gaten te houden. Dus moest het casco- en/of funderingsonderzoek toen niet gedaan zijn? En nu al duidelijke resultaten hebben moeten opleveren....: Maar wat is er dan nu aan de hand??

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Waarom is dit onderzoek nu pas ingesteld, zijn er al oude resultaten bekend, zijn er van onderzoek bij buren al uitslagen en waarom "moet" het en waarom wordt er niet gevraagd: of bewoners/eigenaars van de Weteringschans"mee" willen werken? Vragen zijn uitgezet door een wijkraadslid.
Deel dit:
1 projectupdate

Gonny van Oudenallen

Project niet gerealiseerd

(nog niet- cijfers dienen nog te komen. van eerdere meetingen...)

=============


m.lemmerling

Amstel 1, 1000 AE Amsterdam
centrum.amsterdam.nl

Werkdagen: ma, di, woe en don

Van: Studiodreamscometrue [mailto:studiodr@studiodreamscometrue.nl]
Verzonden: zondag 2 december 2018 21:40
Aan: Behoud en...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina