Project

Weteringpark

Geplaatst op 20 mei 2021, 11:26 uur

In de komende jaren zullen de beide Weteringplantsoenen en het Weteringcircuit omgebouwd worden tot één geintegreerd Weteringpark.  Op dit projectpagina worden relevante informatie en documenten verzameld.

 

Toelichting

Op 9 maart 2023 werd een informatieavond gehouden over het Weteringpark. Tijdens deze bijeenkomst werd het ontwerp voor de herinrichting voor het Tweede Weteringplantsoen gepresenteerd waarin de in voorafgaande participatierondes verzamelde input was verwerkt. In onderstaand verslag leest u meer over het ontwerp, de participatie, het vervolg en de laatste vragen en suggesties die zijn gedaan. Uw suggesties worden waar mogelijk meegenomen in de laatste aanpassingen van het ontwerp.

Naar verwachting wordt het ontwerp in het tweede kwartaal van dit jaar ter vaststelling aangeboden aan stadsdeel Centrum. De gemeente laat weten wanneer dit op de agenda komt.

Voor meer informatie zie: www.amsterdam.nl/weteringpark.

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Lopend
Illustration
Ontwerptekening voor het Weteringplantsoen, 19e eeuw.
Deel dit:
1 projectupdate

Karen Gamester

Project volgens planning

De resultaten van de consultatie over de herinrichting van het Tweede Weteringplantsoen zijn nu door de gemeente gepubliceerd.  De vragen die omwonenden hebben gesteld en de antwoorden van de gemeente, en de notulen van de participatiebijeenkomsten zijn te lezen op de pagina van het Weteringpark.

De...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Rens de Ruiter

wo 29 maart 2023 16:25
Is er al een verslag van de bijeenkomst van 9 maart?