Wens

Het "Peukenparadijs" op de Weteringschans, kan dat...?????

sinds 27 december 18
Deeleconomie/Sharing Economy
Op de Weteringschans rond 105, is een groot kantorencomplex(de oude bank). Veel jonge mensen daar roken, hun eigen iets dat roken, echter hoewel er veel geveegd wordt op de Weteringschans is het daar elke dag weer een.... peukenparadijs... De huisbaas/verhuurder krijgt het niet voor elkaar een afvalbak, peukenbak neer te zetten; en elke dag liggen daar een 50-100 peuken... Als men al voor een vuilniszak op verkeerde tijd buiten te hebben gezet een zware bekeuring krijgt; wat zou hier dan wel niet mogen of moeten gebeuren???
Mensen die deze wens delen: 1
2 reacties

gonny van oudenallen

Uw melding is bij ons bekend onder nummer: 85931. Wat doen we met uw melding? Indien u uw gegevens hebt achtergelaten laten wij u binnen 3 werkdagen weten wat we hebben gedaan. Als u vragen hebt, dan kunt u bellen met 14020 (op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur).
27-dec-2018 12:27

gonny van oudenallen

Eerste reactie van de Gemeente Amsterdam stadsdeel centrum: "we hebben het schoongeveegd"... maar is dat de structurele oplossing? Er is een nieuwe vraag uitgegaan; is dit normaal zoveel peuken op straat voor je deur gooien, het gevoel is "of je de asbak net als van een auto op straat omkiepert" (wa Lees meer
7-jan-2019 22:02
Wil je ook reageren? Meld je dan aan
Personen die deze wens delen: 1

gonny van oudenallen