Nieuw bericht

GEZOCHT: motorparkeerplek binnen

geplaatst op 12 april 2019, 00:00 uur, door Robin Neven

Ik heb het al eens eerder geprobeerd, maar aangezien er inmiddels een stuk meer mensen op onze mooie website staan probeer ik het nog maar eens:

Voor het stallen van mijn motorfiets gedurende het motorseizoen (maart t/m november), en het liefst voor permanent, ben ik op zoek naar een betaalbare, overdekte parkeerplek binnen postcode 1017 (Weteringbuurt, Amsterdam). Momenteel moet ik deze buiten laten staan onder een hoes, wat niet optimaal is gezien de teistering door de elementen en de veiligheid van mijn pareltje. Bovendien denk ik dat het het straatbeeld, en mijn gemoedstoestand, ten goede komt als de motor binnen staat. Ik ben bereid hier een paar tientjes per maand voor te betalen.

Zoals u zult begrijpen zal het maar weinig ruimte innemen en zou u mij er erg blij mee maken, waarvoor bij voorbaat dank!

P.s. Ik ben WO-opgeleid en geen lid van een motorbende ;)

Foto
1 reactie

gonny van oudenallen

Mooie motor hoor: Misschien in de parkeergarage bij de Weteringschans/ nieuwbouwpand naast Weterigncircuit, om de hoek naast het centrum waar wij vergaderen doorlopen, daar staat een bordje bij de ingang wie je kan bellen...
1-apr-2019 08:25

Robin Neven

Hi Gonny, bedankt voor de tip! Maar heb je misschien een adres voor me? Want ik weet nu zo niet precies wat je bedoelt. Nogmaals dank!
12-apr-2019 10:44
Wil je ook reageren? Meld je dan aan