Persoon

Robin Neven

Bewoner
wie is Robin?
Ik woon samen met mijn vriendin op nummer 5, 1 hoog, van de Tweede Weteringdwarsstraat in de prachtige Weteringbuurt. Op nummer 5, 2 hoog wonen een andere jongen en meisje (geen stel), waarvan de jongen een goede vriend van mij en m'n vriendin is (en dat is maar goed ook want met hem delen we onze keuken ;)). Op de begane grond woont onze vriendelijke huisbaas, die dus klusjes lekker snel kan klaren, en verder hebben we nog 2 andere hele aardige buurmannen.

Interessant feitje: ik en mijn vriendin hebben de plantenbak voor ons huis geadopteerd, waardoor de zorg voor al het moois hierin onder onze verantwoordelijkheid valt. Verder passen we af en toe op de kat van de huis baas :)
werk en hobbies
Ik werk bij Sogeti Nederland B.V., IT Consultancy & Detachering, en specifiek in het vakgebied van Business Intelligence & Analytics (data, data, data; dat dus).

Ik en mijn vriendin doen af en toe wat vrijwilligerswerk via Nederland/Amsterdam cares. Voor geinteresseerden, hier de link naar hun website:

https://www.nederlandcares.nl/nl/

M'n grootste hobby is mijn motor, en verder kijk ik graag auto- en motorsport, films en series. En natuurlijk muziek!
omgeving
Ik waardeer de rust en het 'woonkarakter' binnen de buurt, ondanks dat het middenin het centrum ligt, en de reuring erbuiten.

Wat ik zou willen verbeteren is minder straatvuil, door meer en mooie(re) prullenbakken. Ook zouden de bewoners elkaar nog beter kunnen leren kennen denk ik, in ieder geval geldt dat voor mezelf. Laat ons delen, want sharing is caring!
de droom van Robin
Neergestreken met het idee dat dit het mooiste plekje van Nederland is, en ondanks dat het went, probeer ik me dit dagelijks te realiseren!

Maar misschien dat Amsterdam wel iets TE succesvol is geweest in z'n city marketing, en dat komt van iemand die internationalisering hoog in het vaandel heeft staan :)
Berichten van Robin

GEZOCHT: motorparkeerplek binnen

12 april 2019, 00:00 uur, door Robin Neven

Ik heb het al eens eerder geprobeerd, maar aangezien er inmiddels een stuk meer mensen op onze mooie website staan probeer ik het nog maar eens:

Voor het stallen van mijn motorfiets gedurende het moto...

1

Profielfoto toevoegen

23 januari 2019, 21:07 uur, door Robin Neven

Beste leden (zonder profielfoto),

 

Een van de doelstellingen van deze website is om persoonlijk contact te bevorderen, zowel online als offline. Om dit te bewerkstelligen zouden wij het liefste zien d...

Reactie op: Ingelaste Algemene Ledenvergadering WeteringVerbetering

24 oktober 2018, 15:51 uur, door Robin Neven

Hierbij nodigen wij u uit voor de ingelaste algemene ledenvergadering van Buurtvereniging WeteringVerbetering op maandag 19 november 2018 om 20.00 uur.

Locatie: Tweede Uitleg, Nieuwe Looiersstraat 29,...

2

Nieuwe homepage Weteringbuurt.nl

2 juli 2018, 12:00 uur, door Robin Neven

En daar is ie dan! We hadden 'm vorige week al aangekondigd, maar vandaag is de nieuwe homepage van Weteringbuurt.nl gelanceerd. 

De homepage is nu ingedeeld in stroken, overeenkomstig met het menu bov...

Wist je dat zo'n twintig buurten in Nederland ook een platform a la Weteringbuurt.nl hebben?

18 januari 2018, 13:13 uur, door Robin Neven

'Gouda bruist', 'Lissebroek online', 'Hallo de Pijp' en 'Kruiskamp Onderneemt' zijn allemaal buurtplatforms zoals de BuurtBalie. Met negentien andere leden zijn we lid van de cooperatie Gebiedonline. 

G...