Persoon

Robin Neven

Bewoner
Wie is Robin?
Ik woon samen met mijn vriendin op nummer 5, 1 hoog, van de Tweede Weteringdwarsstraat in de prachtige Weteringbuurt. Op nummer 5, 2 hoog wonen een andere jongen en meisje (geen stel), waarvan de jongen een goede vriend van mij en m'n vriendin is (en dat is maar goed ook want met hem delen we onze keuken ;)). Op de begane grond woont onze vriendelijke huisbaas, die dus klusjes lekker snel kan klaren, en verder hebben we nog 2 andere hele aardige buurmannen.

Interessant feitje: ik en mijn vriendin hebben de plantenbak voor ons huis geadopteerd, waardoor de zorg voor al het moois hierin onder onze verantwoordelijkheid valt. Verder passen we af en toe op de kat van de huis baas :)
Werk en hobbies
Ik werk bij Sogeti Nederland B.V., IT Consultancy & Detachering, en specifiek in het vakgebied van Business Intelligence & Analytics (data, data, data; dat dus).

Ik en mijn vriendin doen af en toe wat vrijwilligerswerk via Nederland/Amsterdam cares. Voor geinteresseerden, hier de link naar hun website:

https://www.nederlandcares.nl/nl/

M'n grootste hobby is mijn motor, en verder kijk ik graag auto- en motorsport, films en series. En natuurlijk muziek!
Pmgeving
Ik waardeer de rust en het 'woonkarakter' binnen de buurt, ondanks dat het middenin het centrum ligt, en de reuring erbuiten.

Wat ik zou willen verbeteren is minder straatvuil, door meer en mooie(re) prullenbakken. Ook zouden de bewoners elkaar nog beter kunnen leren kennen denk ik, in ieder geval geldt dat voor mezelf. Laat ons delen, want sharing is caring!
De droom van Robin
Neergestreken met het idee dat dit het mooiste plekje van Nederland is, en ondanks dat het went, probeer ik me dit dagelijks te realiseren!

Maar misschien dat Amsterdam wel iets TE succesvol is geweest in z'n city marketing, en dat komt van iemand die internationalisering hoog in het vaandel heeft staan :)