Bericht

Bestuursleden voor Wetering Verbetering gezocht!

Geplaatst op 19 februari 2020, 14:17 uur

Wie afgelopen donderdag 30 januari onze wederom drukbezochte nieuwjaarsborrel heeft bezocht, zal onderstaande tekst bekend voorkomen.

Er is momenteel veel gaande in onze buurt, dat ongetwijfeld zijn invloed zal doen gelden op de kwaliteit van onze leefomgeving. Om er eens 3 uit te lichten:
●     Het autoluw maken van de buurt (verdwijnen van ca. 50 parkeerplekken);
●     De herinrichting van het westelijk deel van de Weteringschans (inclusief afsluiting museumbrug voor verkeer  richting Spiegelgracht);
●     De nieuwe inrichting van het Feduzzi-pleintje.

Met zoveel zaken die momenteel in de buurt spelen is het belangrijk om als vereniging over een goed functionerend bestuur te beschikken, waarin alle posities zijn bezet. Uitgangspunt voor de activiteiten van het bestuur is daarbij het verbeteren van de samenwerking met het Stads(deel)bestuur, met als doel: zoveel mogelijk zeggenschap in de eigen leefomgeving voor alle bewoners van de Weteringbuurt.

Op onze nieuwjaarsborrel maakte Maartje Romme bekend dat zij terugtrad als voorzitter en bestuurslid van onze buurtvereniging. Enkele andere bestuursleden hebben aangegeven op korte termijn hun werkzaamheden neer te willen leggen.

Het zal je dan ook niet verbazen dat de vereniging Wetering Verbetering op zoek is naar nieuwe bestuursleden.
Het gaat om kandidaten voor de functies:
●     Voorzitter;
●     Penningmeester;
●     ICT/communicatie via website en sociale media.

Daarnaast komen wij ook graag in contact met buurtbewoners die gezamenlijk een feestcommissie willen vormen om een buurtfeest voor te bereiden.

Woon je net of al veel jaren met plezier in de Weteringbuurt? Vind je het belangrijk dat het een prettige, groene en veilige buurt blijft om in te wonen? Heb je ideeën over hoe dit nog verder te verbeteren? En heb je een aantal uur per maand beschikbaar om dit in de praktijk brengen? 

Dan nodigen wij je uit om met onderstaande bestuursleden  contact op te nemen en te bespreken op welke wijze je vanuit de buurtvereniging een bijdrage zou willen en kunnen leveren. 

Leerzaam, nuttig en leuk,voor jezelf en voor de mensen om je heen!


Ied ter Laan,                           email: iterlaan@hotmail.com
Monica Blok                           email: monicablok@gmail.com
Willem van Huijstee              email: willem.van.huijstee@gmail.com

Namens het bestuur,
Willem van Huijstee

Deel dit: